מתכון לסלט בחמישה צבעים

08/03/2016, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית

4 מנות, רק 75 קלוריות במנה

סלט עשיר ומזין, הכולל את כל חמשת הצבעים של הירקות

מתכון לסלט בחמישה צבעים

החומרים:

1 סלק קטן לא מבושל קלוף ופרוס לרצועות דקות
1 שקית של עלי בייבי
1 בצל חתוך לטבעות
20 עגבניות שרי, חתוכות לחצאים
2 בצלים ירוקות קצוצים
1 פלפל אדום קטן חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב קטן חתוך לרצועות
2 מלפפונים קטנים חתוכים לרצועות
1 סלסלה של פטריות חתוכות לפרוסות
1 גזר, פרוס לרצועות דקות

לרוטב:

2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות חרדל דיג'ון עם גרגרים
1 כף שום כתוש
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי למון סחוט
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הירקות לסלט.
מערבבים את כל החומרים לרוטב.
שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים ואוכלים.