סלט פסטה אסייתי

27/10/2015, מאת אפרת באלס מאממנת כושר אישית

2 מנות, 250 קלוריות במנה

מתכון לסלט פסטה טעים ועשיר אשר מהווה ארוחה מלאה ומזינה

סלט פסטה אסייתי

החומרים:

2 כוסות פסטה מבושלת
1/2 חבילת טופו (100 גרם)
ראש ברוקולי קטן מופרד לפרחים קטנים
1 פלפל אדום קטן חתוך לרצועות דקות
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
2 צנוניות פרוסות לעיגולים
חופן בוטנים מלוחים וקלופים, חצויים לשניים

לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
2 כפיות שומשום
2 כפות סויה
1 כף חומץ אורז
1 כף סילאן

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומשרים במרינדה במקרר למספר שעות
מאדים או מבשלים את הברוקולי כעשר דקות
מערבבים את כל חומרי הסלט יחד עם הטופו, המרינדה והפסטה ומערבבים היטב
אוכלים בתיאבון