סלט ברוקולי מאודה עם טופו ברוטב חרדל

06/01/2015, מאת אפרת באלס מאמנת כושר אישית

4 מנות, 180 קלוריות במנה

מתכון בריא, מזין, טעים ואפילו טבעוני

סלט ברוקולי מאודה עם טופו ברוטב חרדל

החומרים:

שתי תפרחות ברוקולי
150 גרם טופו
2 כפות שמן קנולה
מצרכים לרוטב החרדל:
2 כפות חרדל די'זיון עם גרגירים
2 כפות שמן זית
1 כף שמנת טופוטי
1 כפית סילאן
1 כף מיץ לימון
1/2 כף רוטב בלסמי
2 שיני שום, כתושות
מלח

אופן הכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושמים בצד בצנצנת קטנה על מנת שיספגו את הטעמים.
חותכים  את הברוקולי לתפרחות קטנות
מעבירים את תפרחות הברוקולי לסיר עם מכסה אידוי ומאדים במשך כ-15 דקות. מניחים בצד
חותכים את הטופו לקוביות קטנות ומקפיצים במחבת עם מעט שמן קנולה, עד שהטופו מזהיב
מורידים מהאש ושמים יחד עם הברוקולי.
כמה דקות לפני ההגשה- שופכים את הרוטב על הברוקולי והטופו, מערבבים ומגישים.
בתיאבון