בטטה ותפוחי אדמה אפויים .

22/07/2007, מאת

6 מנות כל מנה = מנת פחמימה



בטטה ותפוחי אדמה אפויים .

 מוצרים:

 

1-2 בטטות לא גדולות במיוחד

4 תפוחי אדמה

2-3 כפות אבקת מרק בצל 10

1 כפית שום כתוש

½ כוס נוזלים – חלב, חלב סויה או מים

 

אופן ההכנה.

 

פורסים את הבטטות ותפוחי האדמה לעיגולים דקים. אפשר להכניס למיקרוגל  ל-10 דקות. מערבבים את חומרי התיבול בכלי קטן. מסדרים יפה את הבטטות ותפוחי האדמה בתבנית, שופכים מעל את התיבול ואופים בתנור, בחום בינוני כשעה עד שעה וחצי-  בודקים את תפוחי האדמה – אם הם רכים אפשר לכבות את התנור.