פשטידת ברוקולי

29/05/2012, מאת

בזמן האחרון אני בסימן ברוקולי. אחרי המון שנים גיליתי אותו

בערך 6 עד 8 מנות. כל אחת בערך 95 עד 125 קלוריות למנה.

פשטידת ברוקולי

החומרים:

2 יח' ברוקולי  קפוא

לערבב:    2 ביצים טרופות
              2 כפות אבקת מרק פטריות
              2 כפות מיונס

אופן ההכנה: 


לקצוץ ולאדות את הברוקולי מעט מאד בכדי שלא ייהפך רך מידי. לקרר מעט ולחתוך לחתיכות לא קטנות מידי.  לטרוף במזלג, בכוס, שתי ביצים עם 2 כפות אבקת מרק פטריות. להוסיף 2 כפות מיונס ואם רוצים גם 2 כפות קמח – מומלץ קמח מלא. (לא חובה להוסיף קמח בכלל רק למי שרוצה, מי שמרגיש לא בטוח עם פשטידה ללא קמח. ). לאחד את התערובת של הביצים, אבקת המרק, הקמח והמיונס יחד עם  הברוקולי  לשפוך לתבנית משומנת בקל-שמן ולאפות בחום בינוני כ-45 דקות עד לקבלת צבע זהוב. .
ברור שאפשר להשתמש גם בברוקולי טרי. 800 גרם עד 1 ק"ג .