בחודשים האחרונים גיליתי תחייה מחדש של ההמלצה לשתות מים חמים עם דבש כחלק מתכנית ירידה במשקל. האם המלצה זו נכונה, בריאה או בכלל הגיוני? בכל זאת דבש = סוכר, האמנם?
לנו הבישול יכול להיות גם טרנדי וגם נפלא לדיאטה לירידה במשקל משום שאין צורך בכלל בשומן והרכיבים התזונתיים יכולים להישמר ולהיות לנו זמינים הרבה יותר מאשר בסוגי בישול/טיגון אחרים.
הקמוט הוא קמח נפלא מבחינת איכות. הוא מכיל רמות חלבון גבוהות, רמות גבוהות של חומצות שומן ורמות נמוכות באופן יחסי של פחמימות. זאת יחד עם שפע של ויטמינים ומינרלים – אידאלי לדיאטה לירידה במשקל.