הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
ד"ר אילנה דריאל - רגישות ואלרגיה למזון

אילנה דריאל


דיאטנית קלינית מומחית לאבחון רגישות למזון

אבחון רגישות למזון

אם אתה סובל באופן קבוע מכאבי בטן, כאבי ראש, גזים, עצירות, רב הסיכויים שאתה סובל מרגישות למזון.

שיטת האבחון  food sensitivity © של ד"ר אילנה דריאל, מבוססת על מחקר מקיף שערכה דריאל בקרב מאות אנשים, הבודק רגישות ואלרגיה למזון. השיטה שונה מן הבדיקות הקיימות בשוק, לא מדובר  בעוד בדיקת דם לבדיקת אלרגיה למזון.

האבחון של  food sensitivity ©  בודק את התגובה של גופך לשלושים מרכיבים שונים במזון תוך הנחייה לאכילת שילובי מאכלים ספציפים. תוך זמן קצר ובקלות תוכל לבחון את עצמך לאיזה מאכל אתה רגיש ולשפר באופן דרמטי את איכות חייך.
 

ד
צרו קשר בטלפון :
072-3936088
כפר סבא

או מלאו את הטופס למטה

איך מתחילים?

 לאחר יצירת הקשר ימלא המאובחן מספר שאלונים שיישלחו אליו במייל, וייערך עמו ראיון.

בעקבות הראיון וניתוח השאלונים נתחיל בסדרה של דיאטות אלימנציה הבנויות מתפריטים תזונתיים המותאמים אישית למטופל, תוך המנעות מקבוצות מרכיבי מזון שונים.

ההחלטה לגבי מרכיבי המזון הנמנעים תלויה בתסמינים מהם המטופל סובל וממצבו התזונתי. בכל שבועיים נמסרת למאובחן רשימת מזונות חדשה  כל דיאטת אלימינציה אורכת שבועיים וכוללת יותר מ 250 מוצרים מהם ניתן לאכול בחופשיות..

לאחר שבועיים נבדקים פרמטרים שונים (כגון: מידת כאבי בטן, שלשולים, נפיחות וכדומה...) ובהתאם לתוצאות מתקדמים לדיאטה הבאה.

הקלה משמעותית במצב המטופל תאפשר לד"ר דריאל לנתח את הממצאים ולאתר את מרכיב המזון האחראי לתסמינים.

מתי נגמר האבחון?

תהליך האבחון אורך בממוצע עשרה שבועות. בסופו תדע בוודאות ובמהימנות גבוהה לאיזה מרכיב מזון אתה רגיש.

מה עושים אחרי שיודעים למה רגישים?

לאחר זיהוי מרכיב המזון לו אתה רגיש, תמסר לך רשימת מזון המותאמת באופן אישי ומדויק לרגישות שלך, הרשימה תכיל  מאות מאכלים שאתה יכול לאכול וכן רשימת מזון  שעליך להמנע מהם.

לאתר שלי

צרו קשר עם  אילנה דריאל :
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il