הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - לבבות ארטישוק מוקפצים ביין אדום
14/05/2017, מאת מיכל אור רודיך - דיאטנית
4 מנות כ 60 קלוריות למנה
מתכון לתוספת טעימה דיאטטית ומרעננת
לבבות ארטישוק מוקפצים ביין אדום

חומרים:


חבילת לבבות ארטישוק 400 גרם
כף מיץ לימון
חצי כוס יין אדום
רבע כוס מים
מלח, שום, פלפל אנגלי וכורכום לתיבול – לפי הטעם
תרסיס שמן זית

אופן ההכנה:


חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים
מרססים את המחבת בשמן זית איכותי ומחממים את המחבת על אש בינונית-גבוהה
מוסיפים למחבת את הארטישוק, מיץ הלימון, את התבלינים, ואת היין. אחרי כדקה מוסיפים רבע כוס מים.
מכסים ומבשלים על אש קטנה כעשר דקות. בודקים אם הארטישוק רך מספיק. אם כן – מורידים מהאש. אם לא כדאי לבדוק שהארטישוק לא ידבק לתחתית המחבת – אם מתחיל מעט להדבק יש להוסיף עוד רבע כוס מים ולערבב.
להגיש חם או קר


בתאבון


 

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il