הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - עוגת גבינה לא אפויה .
02/10/2007, מאת רותי ברקן - מנחת קבוצות תמיכה
10 מנות. כל מנה שווה 1 מנת חלב ועוד רבע מנת פחמימה . כ- 150 קלוריות למנה.
עוגת גבינה לא אפויה .

המצרכים:

 

750 גרם גבינה עד 5% שומן, - מומלץ 3%

4 כפות כמו סוכר (או כל ממתיק אחר)

4 חלבונים,

1 שקית ג'לטין רגיל,

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל,

1 יוגורט 11/2% שומן

1 כוס מים רותחים.

מעט קינמון,

 

אופן ההכנה:

 

מערבבים את היוגורט והגבינה עם אבקת הפודינג . מוסיפים את הקינמון,מעט תמצית וניל.

מערבבים בכוס את המים והג'לטין ומוסיפים לגבינה לאט תוך כדי הקצפה-למניעת גושים.

מקציפים בקערה נפרדת את הביצים עם הממתיק ומאחדים את שתי התערובות תוך כדי הקצפה איטית. מעבירים לתבנית או לטבעת ג'ל ומכניסים למקרר למספר שעות. ניתן לרפד תבנית בביסקוויטים פתי בר ועליהם לשפוך את הגבינות.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il