הפורטל הישראלי לתזונה נכונה, דיאטה ופעילות גופנית
כתבה - מרק תרד
27/11/2012, מאת דפי בריסקר
מתכון ל- 5 מנות כל אחת בערך 90 קלוריות
לא עלה בדעתי שאפשר להכין מרק מתרד. עד שבאה דפי וסיפרה לי על המרק הטעים שהיא הכינה
מרק תרד

החומרים:

קופסת תרד טרי
בצל גדול
2 כוסות מים רותחים
2 שקיות נמס בכוס דאיט ירקות
1 כוס חלב או לשומרי מסורת – כוס חלב סויה או אורז
מעט (כעשרים גרם) חמאה או 2 כפות שמן זית.

אופן ההכנה:

קוצצים ומטגנים את הבצל בחמאה או השמן. מוסיפים את התרד ומאדים דקה. מוסיפים את המים הרותחים יחד עם אבקת המרק נמס בכוס ומביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות. מוסיפים את החלה ומבשלים עוד מספר דקות. ממשיכים לבשל עוד מספר דקות. טועמים מתקנים תיבול – אם צריך. טעים ומעניין.

שלח לחבר | הדפסה | חזרה למעלה
תגובות:
יהודית איציקסון
29/11/2012 18:04:00
כותרת:
שידרוג מרק התרד
תגובה:
היי!
אפשר לתת למרק טוויסט הודי. פשוט להוסיף מעט אגוז מוסקט לטחון את המרק המוכן ע"י מוט בלנדר ולהוסיף קוביות גבינה בולגרית למנת המרק המהביל.
כל הזכויות שמורות ©2007-2017 Diets.co.il